Tuesday, June 16, 2009

ujung minggu yg....

lame jugak x update blog neh...sunyi sepi jek...
mmm...n banyak jugak cite aku nk update dlm ni...
tp x sempat sebab sebok wat task yg kami dpt..supposly anta arini tp oleh kerana bos kecik kami yg baik hati kesian tgk muke kami yg keserabutan..die telah meng'extand' due date ke hari jumaat ni!!!yeay!!!!trima kaseh bos kecik =)
dan d sebabkan itu juga lah aku berkesempatan untuk meng'update' blog aku yg x seberapa neh...

saturday....

huhu...nk kate sedey pun ntah la...aku x sepatutnye berperasaan begitu kot???'kurt'..die jadi pengapit member die...huhuhu...aku pun x taw la nape aku nk follow die p wedding day 2..padahal aku taw yg aku akan sakit ati...b4 majlis 2 aku cam relax n cool lg...then time majlis ati aku seperti d tekan2 oleh sesuatu...aduh...sakitnye...
tp naseb bek la bakal mak mertua i pun ade kt majlis 2..so..cam terubat sket la..(gatal =p )
actually xde menda pun...gurl yg jad pengapit 2 pun dh kawen...hmm..cume aku ade ase sedikit ke'jelous'an la kt c2..majlis 2 kt dewan..ley bayangkan x perasaan aku bile tgk die kt atas pentas 2??adey...ntah la..n...aku baru la perasan yg upenye aku ni kuat jeles???? =p
tp aku xmo menda ni terbuku lame2 dlm ati aku so, aku luahkan la kt 'kurt' ape perasaan aku time 2..n thanx 2 kurt sebab memahami aku...die xdek la kate yg aku ni cemburu bute or wut so eva..huhuhu...he says...he understand n he not blame me bcoz of my stu*** feelings =p thanx so much 'kurt'...luv u so..much =)

sunday....

ye..dat day...saye telah dirisik =p (malu2...)
nothin serious la...just cam borak2 kosong gitu...hehe...my bakal mother in law..just come 2 my house nk bincang2 pasal engagement ceremony kami...alhamdulillah semuanya berjalan ngn lancar...tarikh dh ade...x lame je lagi..middle of next month..n majlis 2 kecil-kecilan je..just jemput adik beradik je..xdek wat besa2 pun..just follow the 'adat'...wat pe nk wat besa2ran..x elok menunjuk2 =p baju pun my luvly mum yg jahit..baik kan mak saye =) (thanx ibu...) dulang hantaran pun mayb my mum n her siblings kot yg tulun wat..n aku pun cam nk blaja la sket2 kot2 ade yg aku bley wat =p pelamin2 pun xde..mmg majlis 2 se'simple' mungkin...jimat pun jimat..xyah nk kkua duit byk2..kua duit byk wat beli brg2 hantaran lg bagus =) hehe...
and..perasaan saye skang ni berdebar2 n cam x caye jek sume ni...tul ke???tp dlm ati ade sket rase itu loncat2 la....hihihihi....so..saye skang ni nk menyebokkan diri la nk surf n nk intai2 mane2 hantaran yg lawa2 n kiut miut yg boley d tiru..any suggestion guys????tema pun kami x decide lg...means tema untuk brg2 hantaran..baju dh beli dh..colour peach2 cam 2 la...so igt hantaran nk wat pink kaler and biru kot..or ungu...ish..ntah la..x taw la...penin jugak...huish...
mmmm...pape je la..janji chantek!!!wink~~~ ^.^



5 comments:

  1. OMG!!!!!
    laduburd!!!!
    congrats!!!!!
    kau da nak tunang..
    wahhh..
    i really really hepi for u!!!
    =)
    sgt sokeee!!!
    congrats!!
    love to se both of u together..
    sesuai gitu..
    im lovin it.. =)

    ReplyDelete
  2. oohh.. my god..

    aku kah yg paling lambat menegtahui berita gembire ini??

    tahniah !!

    tahniah kat kamo, ladybuRd !! (^^)

    waa.. suke nyer hati..

    semoga akan berkekalan n majlis kamu akan berjalan ngan lancar nye, amin..

    tidak sabar juge mau melihat hari bahagia kamu ~~ =)

    kurt, sila jage kak long kami ini baik2 atau kamu akan di sumpah menjadi ikan gemuk masak merah sepanjang hayat.

    ReplyDelete
  3. daisy black : thanx my dear.. =) i hope u also will got the happy life ever after...no more sedey2 ok =)

    bibi's : mmmm...kite belum ketemu..nant ketemu saye cite pjg ok =)

    mrs ffira : masih belum terlambat wahai anak ikan..hehehe...thanx 2 u...hope sumenye berjalan ngn lancar....baik...akan ku pesan pade c kurt..saye x mau die menjadi ikan masak merah =p

    ReplyDelete
  4. congratz...dah engage...:D

    ReplyDelete